Sokszor csak azután jövünk rá, hogy mit miért pont úgy kell csinálni, amikor már kipróbáltunk valami mást, és nem igazán jött be az újítás. Ezt a bejegyzést minden új dolog esetén frissíteni fogom, szóval remélem naprakész leszek :)
A legfrissebb javítani való, hogy bevonatos torta alá csak növényi habalapot, vagy vajas krémet szabad kenni. Én a megmaradt tejszínes krémmel vontam be egyik tortámat, és reggelre kifolyt valami cukros lé a bevonat alól. Persze a torta ehető és finom maradt, de a szép bevonat elvékonyodott, és megcsúnyult. Vegyük a fáradságot és készítsünk 25 dkg vajból és ugyanannyi porcukorból egy csepp vanília vagy mandula aromából vajkrémet, vagy csak simán vonjuk be vékonyan habalappal, és csak arra tegyük a bevonót!
Ha főzött krémet készítünk csak a teljesen hideg krémet keverjük össze a margarinossal, különben az kicsapódik, és nem lesz szép.
folyt. köv. ....
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése